Casual Mandlige Slanke Bånd Klassiske Vævet Party Fashion Tørklæder Polyester Plaid Prikker Man Tie For Business Mandlige Uafgjort

kr9.02

Status: På lager

b978

100% Brand Nye

Farve: Som Billede

Materiale:Polyester

Køn: Mand

Detaljerne: (1cm=0.393 tommer, 1 inch= 2.54 cm)

Størrelse:Længde: 145 cm, Bredde: 7,5 cm

Bedes Tip : 1. Vær mindet om, at på grund af lyseffekter, skærmens lysstyrke og kontrast osv., der kan være nogle små forskelle i farve tone af hjemmesiden foto ' s og den faktiske vare. 2. Element Måler ved hånden, kunne det være 1-3cm forskellige, din slags forståelse vil være meget værdsat.

Om Billedet Fotos af produkter, der er i overensstemmelse med.Farve på produkt kan variere på grund af flash til kamera, belysning, indstilling af medhør.Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os.Om Forsendelse Efter betaling af din ordre, vil Vi sendte pakken inden 5 hverdage, undtagen Helligdage.KØBER er soley ANSVARLIG for FORTOLDNING af varer.Om shipping tid, er du nødt til at tjekke på forhånd, for at få oplysninger om leveringstiden for dit land.Om at vende Tilbage I tilfælde af defekte produkter eller forkerte varer, som du fik, vil vi gensende eller refusion til dig.Kunder skal inspicere alle elementer ved modtagelsen, og underrette os inden for 3 hverdage, hvis anythins mangler eller er beskadiget.Vi vil ikke refundere shipping gebyr på afkast, der er ikke-defekt.Inden for 14 dage efter modtagelsen, kan du returnere varen.Købere er ansvarlige for shipping gebyr for at returnere varen.Om Feedback Gør os en fordel at lade et 5 stjerner positiv feedback, hvis du er tilfreds med ordren og elementer.Vær venlig ikke hush til at efterlade os en negativ feedback, hvis du ikke er tilfreds med de ordrer, men lad os en chance for at løse det for dig.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.Modtager Adresse, Skrive dit fulde navn og husnummer i din leveringsadresse, når du afgiver en ordre, fordi Rusland har en ny regel nu, post office vil ikke sende pakker til dig, hvis du ikke skriver deres fulde navn.Endelig har vi ikke kan påtage sig ansvar.

Tags:Full Body Morgenkåbe, Emerald Kjole Slip, Isficre Hær Kniv, Ishop Parfume Klip, K20 Injector Stik, Isheeny Micro Ring, Nascar Mænd Jakker, Kit Controller 60v, Herre Tops Tees 6xl.

Navn På Afdeling Voksen
Stil Mode
Materiale Nylon
Mønster Type Solid
Model-Nummer mandlige hals uafgjort
Bånd Type Hals Uafgjort
Mærke Bigsweety
Køn MÆND

Skriv en anmeldelse!

Casual Mandlige Slanke Bånd Klassiske Vævet Party Fashion Tørklæder Polyester Plaid Prikker Man Tie For Business Mandlige Uafgjort

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer