Hot Salg Glad Lyn Stempel Tibetanske Ring Kæmpe Store Retro Vintage Golden Gotiske Kvinder Smykker Ringe

kr7.40

Status: På lager

b910

Betalingsmetoder:

Mange betalingsmetode support ,kan du tjekke, før betaling.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Garanti:

Vi har gratis eller opkrævet shipping metode ,du kan vælge af dig Selv .Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage.Det?s sporbare af dit land posthuset hjemmeside Eller (China EMS hjemmeside).

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Om Os

Efter 6 års succes med at sælge på Brubainteractive.dk, besluttede vi at begynde vores nirvana.Vi er i øjeblikket speciale i Kvinder?s og Barn?s Fashion.Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Købe Med Tillid!

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags:Redmi Note 2 32gb Køb, Udskiftning Af Kabel-360, Tripode Ligero Refleks, S20 Dække Dragon Ball, Tabel Spil Kids Musik, Udskiftning Af Pære, 12 V, Tripode Mobile Kamera, Swarovski Iwatch Band, Udskiftning Af Børste Bar.

Køn KVINDER
Oprindelse KN(Oprindelse)
Metaller Type SØLV
Model-Nummer RG10291
Side Sten Zircon
Stil Classic
Metal Stempel 925 Sterling
Indstilling Type Bens Indstilling
CertificateType CAL
Vigtigste Sten INGEN

Skriv en anmeldelse!

Hot Salg Glad Lyn Stempel Tibetanske Ring Kæmpe Store Retro Vintage Golden Gotiske Kvinder Smykker Ringe

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer