Northern European-Style Ins-Style Enkelt Camellia Kunstige Buket Rekvisitter Skydning Indendørs Dekoration Kunstig Blomst

kr12.72

Status: På lager

b876

[Navn] enkelt snefnug Te Bud [Materiale]] blade og blomster (crepe), grene (plast + Wire) [Size] en indre længde på ca 6 cm, 5 Camellia, blomst diameter på omkring

[Emballage]] OPP pose [Farve] solnedgang, hvid, pink, rosa, lilla

[Placering Space]], sminkebord, natbord, bruser, fjernsyn, computer bord, partition bord, soveværelse dør side kabinet

produkt matchende effekt og detaljer:

produkt Anvendelse scenario

for kvalitet problemer, der er forårsaget af pakken skade, vil det ikke blive accepteret, når den er underskrevet.

Forholdsregler for online shopping kunstige blomster:

1 blomst transporteres i en kasse, det er uundgåelige til at stable sammen, tage det ud, og ryst den for at genskabe det oprindelige udseende.

Mosaic og grene af hår dækker håret er uundgåelige, og håret er ikke et problem med kvaliteten.

Kunstige blomster og blade er for det meste indsat.I tilfælde af lejlighedsvis slip, skal du indsætte det selv, hvilket ikke er et problem med kvaliteten.De fleste af de eksporterede produkter, er ikke limet, af hensyn til miljøbeskyttelse.Derfor er det nødvendigt at dreje rundt og falde blade lejlighedsvis.

4 små fejl i den indre del er uundgåelig og vil ikke påvirke familien dekoration.

5 billeder, der er taget i hver periode, på grund af de forskellige belysning gang position, vinkel-og baggrundsfarve, der vil være en lille farve forskel.Vi har gjort vores bedste for at tage billeder, og gendanne den rigtige ting selv.

Hvad skal jeg gøre, hvis blomsten hovedet falder af?Metoden til fremstilling af silke blomster er, at indsætte dele såsom blomst, blade og grene, så det er normalt, at nogle blomster til tørre grene, bare sæt stikket i.

7 kunder for farvevalg mængde krav, vil vi gøre vores bedste for at distribuere i henhold til den farve, der kræves af kunderne, men det er uundgåeligt, at nogle gange er det varer, der er knaphed på, hvis der er et par forskelle, dette er normal, du forstår.

(Baseret på ovenstående, skal du være optimistisk før du starter, være forsigtige, eller komme forbi, hvis du er kræsne, og forfølge perfektion.)

Tags:Camelia, Camelia Smykker, Camellia Hvid, Chanel Blomst, Camellia Blomst Anlæg, Kunstige Camellia, Camellia Blomst, Broche Camellia, Broche Stof Blomst, Camellia.

Type Buket
Processen håndlavede

Skriv en anmeldelse!

Northern European-Style Ins-Style Enkelt Camellia Kunstige Buket Rekvisitter Skydning Indendørs Dekoration Kunstig Blomst

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer