4mH attraktive udendørs kæmpe oppustelige mus mascot søde tegneserie Zodiac rotte dyr til reklame

kr2 694.80

Status: På lager

b87

1.Lavet af høj kvalitet vandtæt pu/pvc-belagt oxford stof,som er velegnet til koldt og varmt vejr,indendørs og udendørs brug,garanti 3years(ikke-menneskelige faktorer).

2.Letvægts materiale, som kan sætte op og pakke op meget let,bærbar til at blive flyttet til et sted for begivenheder.

3.Almindeligt anvendt i reklame,bryllup,fest,ect.

4.Custom made til rådighed,som størrelse,farve,logo og så videre,kan vi også tilbyde special design efter dine krav.

Elementtype, der er Oppustelige dyr mascot Materiale pu/pvc-belagt oxford stof Tilbehør

1.CE/UL standard blæser

2. Høj styrke opbevaringspose

3. Tove og sandsække

4.Led oppustelige produkter kommer med pærer,remote controller.Anvendelse Velegnet til leje, sælge eller reklame business,handel, viser, nyheder konference, bryllup,fest, Musik Festival, Viser, Event, Koncert, Kampagner, Udstillinger, Løb, Resultater,privat brug osv Farve Mismatch Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund,Materiale,etc.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refundering, hvis det er muligt.Kvalitet Og Kontrol

1.Dobbelt-tredobbelte sting anvendes fuldt ud i hele produkter

2.Firedobbelt masker anvendes for centrale områder af den indvendige bund.

3.Ekstra stropper strimler tilføje alle stress-punkter og de indvendige forstærkninger.Hvordan til at puste

Kan pustes op med en elektrisk blæser/pumpe, tænde for blæseren, og puste.punktere den, når den ikke anvendes og sættes ind i vores opbevaringspose.Hvordan til at holde en stabil gør Vi D-ringe og match reb for dig at tie for mere stabilitet.Du kan også bruge sandsække eller vand poser til at øge stabiliteten.Om vandtæt de Fleste blæsere(nogle blæsere ikke) og materail er vandtæt.Kunde service

1.Vi kan også gøre ifølge det billede eller en mock up design, du giver, skal du bekræfte alle detaljer med mig, og du vil få tilbud så hurtigt som muligt.

2.Farve, størrelse, form kan tilpasses.Logo, grafik kan udskrives.

3. Vi er glade for at give dig med koncept-illustrationer af enhver brugerdefineret design forud for produktionen, så du kan visualisere din ordre.

Brubainteractive.dk understøtter Visa, MasterCard, Maestro Debit Card, Western Union, bankoverførsel via bankerne.

1. Verdensomspændende levering af kommercielle hurtig, som DHL/FEDEX/UPS/TNT/EMS,For nogle lande, såsom Rusland,Hviderusland,Brasilien,ect,vi sender EMS alene.

2.Ordren vil blive behandlet efter din betaling er bekræftet af Brubainteractive.dk.

3.Indtast venligst den korrekte leveringsadresse oplysninger såsom adresse,postnummer,telefon om forsendelse området med oplysninger,vi sender til den adresse, du forlod direkte, hvis du ikke har bedt om at ændre.

4.Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid, måske længere under ferie.

5.Forsendelse omkostninger vi har betalt dosis omfatter ikke import skat, fordi hvert land vil opkræve forskellige afgifter ved forskellige varer,meget eller mindre, som vi ikke kender og kontrol,du kan undersøgelse din lokale skikke om det.

6.Hvis har ikke modtaget varen inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

1.Vi sætter stor pris på din positive feedback og 5 Stjerner rating på din tilfredshed, da høj rating vil hjælpe os med at tilbyde flere og bedre produkter i mere konkurrencedygtig pris.

2.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bestræbelse på at løse problemer.Vær venlig ikke at give os positive negative direkte,bedes du give os mulighed for at løse det problem,tak. 1.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, bedes du returnere det inden for 30 dage for at få et nyt eller pengene tilbage, bedes du venligst kontakte mig, når du vender tilbage.

2.Defekte varer SKAL rapporteres, og der returneres til os inden for den periode (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvor fejlen er og give os billeder som bevis.

3.Ruturn skibsfart omkostninger, er betalt af køber.

Tags:Silent Gamer Mus, Ligitech Mus, Delux T, Trådløs Mus, Kawaii Musemåtte, Mus Trap, Vejret Mus, Mus Spil, Spil Ottearmet Blæksprutte, Mus Rapoo Wireless.

Blæser I prisen,CE-220v-240v eller UL 110v-120v
Størrelse Customized
Materail Pu coated Oxford stof
Farve Det samme som billede eller tilpasset
Mønster Solid farve
Model-Nummer WD-74812
Produktion tid Omkring 7 dage
International fragt er tilgængelig. Ved DHL/TNT/FEDEX/UPS/EMS Express
Pakke Opbevaringspose til produkt-og karton til blæser
Oprindelse Kina
Mærke BINLE
Materiale Klud
Lejlighed Påske
Shipping time Omkring 7 dage

Skriv en anmeldelse!

4mH attraktive udendørs kæmpe oppustelige mus mascot søde tegneserie Zodiac rotte dyr til reklame

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer