Baby Uterin Bionic Bed Anti-Tryk Baby Bed Bærbare Aftageligt og Vaskbart Nyfødte Seng

kr266.66

Status: På lager

b565

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

Sundt og behageligt-vores baby reden er lavet af allergivenlige materialer, åndbar og ikke-giftige. 100% bomuld stof og åndbar, allergivenlige indre fyldstof, værdiboks til babys følsomme hud.Dette vil gøre dit barn sove, sikkert og på en sød baby ' s nest.

Alsidige og transportable-bruge baby rede en seng, barneseng pude, travel bed, nyfødte pude, vugge i omklædningsrum, eller hænge ud eller slappe af derhjemme, for at gøre barnet føler sig sikrere og mere komfortabelt.Det lette design og nem-at-bruge emballage med håndtag gøre vores nyfødte reden et must-have for bærbare babyer.

Sikker sove-Det er designet til at give en sikker, behagelig og beroligende miljø for babyer.Vi mener, at dette er det bedste valg for livmoderen.Babyer kan hvile, lege og slappe af uden at blive forstyrret af, spænder eller klokker og snavs, og også giver forældre mulighed for at sove trygt med baby.

Dobbelt-sidet-Justerbar to bælter til at justere størrelsen, dobbelt-sidet betyder, at den farve arrangementet kan ændres.

Vaskeanvisning Før vask, fjern venligst madras og pude så meget som muligt, vaske hele reden eller dække i en vaskemaskine ved en temperatur på 40 grader Celsius; ikke tør reden; vaske madrassen i hånden og tørre på en flad overflade.

Farve:Blå

Materiale:bomuld

Størrelse:50x80cm

Pakkens Indhold:

1* Uterin Bionic Bed

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags:Nyfødte Sengelinned, Baby Twin Onesie, Barneseng Hængekøje, Nyfødte Vand Bed, Nyfødte Batman Bed, Babi Bed, Nyfødte Bed Bog, Baby Søm, Baby-mærke, Baby Tør Beholder.

Køn Unisex
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Andre
Aldersgruppe 0-6m

Skriv en anmeldelse!

Baby Uterin Bionic Bed Anti-Tryk Baby Bed Bærbare Aftageligt og Vaskbart Nyfødte Seng

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer