433MHz garageport Kopi Fjernbetjening den Trådløse Fjernbetjening Kloning Duplikator RF-Sender

kr10.22

Status: På lager

b518

Beskrivelse:

OOTDTY

100% helt nye og høj kvalitet

Funktion:

Denne smarte kopi remote controller er en ny type af self-learning kopi fjernbetjeningen.Det kan kopiere og kopiere en anden type af fjernbetjeningen denne fjernbetjening, så det har alle de funktioner af den originale fjernbetjening.

Høj kopi nøjagtighed og høj kopi effektivitet.

Fejlen mellem kopiere data, kode, og kopier svingning modstand er lille, og koden kan ikke kopieres.

Den vifte af kopi svingning modstand er 1,2 M til 6,2 M.

Circuit design er stabilt, knapperne er ikke længere bruges som el-ledninger, og den store nuværende transistorer styres separat for at forbedre strømforsyningen dynamik.

Man-klik på smart-kopi, forbedre effektiviteten.

Multifunktionel og foranderligt, personlig og brugervenligt design, enkelt og hurtigt at bruge.

Almindeligt benyttede chips, der kan kopieres: PT2264, PT2262, PT2260, PT2240, SC2262, SC2260, EV1527, SCT527, HS1527, HS2240, SCL1527, FP1527, osv., generelt de samme suffiks er nok.

Denne smarte kopi fjernbetjeningen er velegnet til at udstyre kunderne med elektrisk dør fjernbetjening, teleskop dør fjernbetjening fjernbetjeningen til garagesystemet, motor control fjernbetjening, gardin fjernbetjening, bil og motorcykel fjernbetjening, osv.

Specifikationer:

Post-Type: Ekstern Kontrol Duplikator

Arbejde Frekvens: 433MHz

Materiale: plastik+metal

Størrelse: 6x3x1cm/2.3x1.1x0.3i

Farve: Gul, Rød, Lilla, Grå, Grøn, Blå(Valgfrit)

Arbejder spænding: DC6V

Arbejder løbende: 11mA

Fjernbetjening kontrol afstand: 50-100m (i henhold til åbent miljø)

Kode matching method: Intelligent kopi type

Arbejdsmiljø: -15-75 grader Celsius

Antal: 1 stk

Kopi Funktioner:

1.Data clearing:

Når du trykker på ovenstående to knapper på samme tid, LED-indikatoren blinker 3 gange, og slip derefter den højre hånd (slip det ikke med venstre hånd).Tryk på den højre knap løbende med den højre hånd for tre på hinanden følgende gange.Når du kan se indikatoren blinker hele tiden, er den klar funktion er afsluttet, hvilket indikerer, at Klare alle nøgler til at gemme data.

2.Data recovery:

Efter afhjælpning af koden, før du kopierer dataene, kan du bruge følgende funktioner til at gendanne de seneste brug af data.

Når trykke på de to knapper under fjernbetjeningen på samme tid, skal du vente i tre sekunder for at se, LED-indikatoren blinker konstant for at gendanne data.

3.One-key smart copy funktion:

Med miniature intelligent kopiering af maskinen, den originale fjernbetjening kan kopieres med et enkelt klik, der er egnet til masseproduktion af fjernbetjeningen med den samme kode.

Med micro intelligent kopiering af maskinen, den kan regenerere remote controllere med forskellige koder fra den samme producent i et enkelt klik, der er egnet til masseproduktion af remote controllere med andre koder.

Efter afhjælpning af den kode, sætte fjernbetjeningen, der skal kopieres, og dette fjernbetjeningen på samme desktop tæt sammen, holde den knap, der skal kopieres, og knappen på denne fjernbetjening på samme tid, og kan se, at indikatoren blinker fem gange Konstant lys angiver, at kopien er en succes.

Forholdsregler:

1.Når du kopierer, kopi fjernbetjening og kopieret fjernbetjeningen kan ikke være langt fra hinanden.En lang afstand vil resultere i ufuldstændig data, kopiere og store fejl i kopi svingning modstand.Kopi fjernbetjeningen skal være så tæt som muligt på den kopierede fjernbetjeningen under kopiering.Selv om denne kopi fjernbetjeningen opnår meget høj feltstyrke i receptionen, dette er for at uendeligt reducere kopiere data fejl og svingninger modstand fejl og forbedre kopi nøjagtighed.

2.Placer ikke fjernbetjeningen på et eksemplar med en metal overflade.Dette vil reducere kopien afstand og kopiere parameter nøjagtighed.

3.Når du kopierer, så prøv ikke at gøre det, når batteriet er lavt, hvilket vil påvirke kopi nøjagtighed til en vis grad.

4.Når du kopierer, kan du prøve ikke at holde det i dine hænder så meget som muligt.Det skal placeres på bordpladen for tæt drift.

5.Må ikke åbnes med fjernbetjening vil, må du ikke opbevare eller bruge fjernbetjeningen i et dårligt miljø med høj temperatur, højt tryk og høj luftfugtighed.

6.Når du udskifter batteriet, skal du installere den batteriets polaritet er korrekt.

Bemærk:

Ingen detail-pakke.

Overgang: 1 cm=10 mm=0.39 tommer

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken Indeholder:

1 x Fjernbetjening med lanyard

Tags:Låret Gyldne Støvler, Silke Chico Teenage -, Silke Cami Afgrøde Top, Vand 3 4 Elektriske, Tyv Stik Eu Tynd, Tyv Rygsæk Mand, Paillet Tyl Tabel, Silke Lyse Farver, Vand 20 Dispenser.

Mærke OOTDTY
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer XX9A4NB1101178-PL

Skriv en anmeldelse!

433MHz garageport Kopi Fjernbetjening den Trådløse Fjernbetjening Kloning Duplikator RF-Sender

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer