Eşsiz Güzelliğe Sahip Patchwork Hali(5427)160x230

kr2 500.52

Status: På lager

b50

Tæppet er fuld håndknyttede før 1980'erne i Tyrkiet.Det er lavet af bomuld og uld.Det er også klippet, vasket og kanterne er recut til at virke i et Moderne Patchwork stil.

Enhver form for maskine, der ikke blev anvendt i en proces af at væve et tæppe.Der er 22 knob i 8 cm i bredden, og 28 knob i 8 cm.Det var vævet omkring i 4-6 måneder.

Desuden, i den pågældende region, en teknik, der kaldes "Skud Kaste' har mest været brugt.Udover, broderier, frynser og side frynser, andre teknikker, der anvendes varierer fra distrikterne.

Da det var vævet og strikket i hånden, er det umuligt at finde den samme, men måske ligner i form af farve eller mønster.Derfor er dette tæppe er unikt.

Den Tilstand af Tæppet

Dette tæppe er blevet brugt grundigt og så bevaret meget godt.Efter fjernelse af produktet, det var klippet og vasket, at blive genanvendt.Desuden, tæppe, som er helt naturlige jeg.e.nogen af de andre processer som farvestoffer, omlægning eller reparation mv.har ikke været anvendt.Det har et moderne udseende, på trods af at have mindst 40 år tidligere.

Tags:Tæppe Muslimske, Køkken Pot Rengøring Af Værktøj, Mat Runde, Soveværelse Med Tæppe, Tæppe-gulvtæppe, Dukkehus Dukker Tabel, Tæppe Runde, Gård Mat, Staten, Rør Kød.

Oprindelse TR(Oprindelse)
Mærke Sympati Tæppe

Skriv en anmeldelse!

Eşsiz Güzelliğe Sahip Patchwork Hali(5427)160x230

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer