Dual DC-Motor Drevet yrelsen Motor Speed Control Drev Modul 12v24V7A Kommer med 5V Output PWM-Justerbar H-Broen

kr114.87

Status: På lager

b453

modname=ckeditor

[Produkt introduktion]

1. Dobbelt-vejs H-broen kørsel, single-vej 7A høj effekt, kan køre to motorer på samme tid.

2. Optokobler isolerede signal, bred spænding 9v-30v.Med 5V output, kan det levere strøm med SCM.Også kan gøre den centrale kontrol effekt.

3. Modulet har sin egen elektrostatisk afladning kredsløb.

4. Produkter, der er pålidelige og stabile, industriel kvalitet.

Forholdsregler 1) føreren magt skal ikke vendes.Det anbefales, at en 15A sikring være forbundet i serie på power interface.Spændingen skal være mellem 9V ~ 30V.Hvis spændingen er overspænding, drevet modul kan blive brændt efter power-on. 2) Det anbefales, at den nominelle udgangsstrøm strømforsyningen er mere end to gange den nominelle strøm på motoren, for ikke at forårsage strømforsyningen til ikke at levere den nødvendige strøm, når motoren starter.Den afbrudte output får motoren til at gå i stå. 3) motor interface skal ikke være kortsluttet, ellers drev modul kan blive brændt.Det anbefales at slutte en 10A sikring i serien på motor interface. 4) føreren skal være forbundet til motoren, før den er tændt, for at forhindre utilsigtet kortslutning brændende driver modul. 5) Vær omhyggelig med ikke at få føreren våd, kortslut-komponenter på føreren bestyrelsen, og ikke røre benene og puder af komponenter om bord i hånden.

Tags:Bts7960b, L9110h, Dobbelt Udgangsaksel, Bts7960 43a, Cny70, Dobbelt Motor, Børste Dc-motor, Mx1508, Arduino-fan, Dobbelt Aksel.

Skriv en anmeldelse!

Dual DC-Motor Drevet yrelsen Motor Speed Control Drev Modul 12v24V7A Kommer med 5V Output PWM-Justerbar H-Broen

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer