Multifunktionelle Køkken Pan Rensebørste Silikone Lange Håndtag Skål Opvask Macaron Farve Børste

kr51.89

Status: På lager

b297

Børsten er designet med macaron farve og mode appearen.Hovedet har en kvadratisk fremspring, som er specielt til hårde pletter og stærk afkalkning.Den bue af håndtaget garantier komfort og kræfter, når du børster.Silikone materiale, der er sikre og sunde, pensel ledning vil ikke falde.Materiale: PP håndtag med silikone pensel Størrelse: 27*6*3 cm Vægt: 150 g Farve: Blå/Hvid/Pink Pakke:1pc silikone pensel

1. For russisk/ Ukraine/ Hviderusland købere, Bedes du skrive dit Fulde Navn , så vi kan sende din ordre.

2. For Engros , vil vi tilbyde rabat eller hurtig forsendelse, som DHL, EMS.

3. Drop Shipping , vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os. ( Ingen pris, Ingen virksomhedens navn )

4. Hvis du har en høj volumen af ordrer, kan du gøre drop shipping her.

BOGMÆRKE butikken, så køber de elementer, du vil købe, vil få 2%-3% anden rabat.Hvordan kan jeg spore min pakke ?

Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud ?Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto.

1) Din Positive kommentarer, der er afgørende for vores forretningsmæssige succes.Vi beder, at du kan tage et sekund for at give os positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating (DSR) af 5. Vi takker dig på forhånd for jeres tid, og håber du er tilfreds med dit køb, og vores service.

Skulle du ikke være tilfreds med din transaktion:

2) Bedes du kontakte os med det samme, inden de forlader en Neutral eller Negativ feedback, som vi vil gøre vores bedste for at løse problemet til din tilfredshed.Åben konflikt er ikke den bedste måde at beskæftige sig med problemet.Kommunikation er ofte nøglen til at løse problemer.

Tags:Macaron, Mat Pasta, Macaroon Skimmel, Macaroon, Hjerte Macaron, Mat Silicium, PASTA, Macaron Sæt, Kage Pot, Bages Mat.

Funktion Lager
Brug Pan
Type Computer Børste
Materiale Plast
Stil Hånd
Model-Nummer 001

Skriv en anmeldelse!

Multifunktionelle Køkken Pan Rensebørste Silikone Lange Håndtag Skål Opvask Macaron Farve Børste

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer