Crystal Quartz Bluetooth Musik, LED Loft brusehoved Vandfald Hane Termostatisk Skjult Mixer Brusebad Højttaler System hylde

kr7 075.41

Status: På lager

b243

Velkommen til vores butik:

Det er en afslappende massage.

Det er en ren krop ritual for.

Det er en længe ventet fritid og hvile, og det er i en regnbyger under en tropisk ferie.Ny stil skjult badeværelse brusebad sæt 4 outlet måder termostatarmatur med LED indbygget loft brusehoved nedbør、vandfald med Bluetooth-Forbindelse med hylde og håndklædeholder med massagedyser med krystal quart z dekoration K J4201

1 .Beskrivelse af loft bruser hoved:

Det er lavet af SUS304 og spejl færdig, størrelsen er 400x400mm,der er 2 funktioner omfatter: nedbør、vandfald, med Bluetooth-Forbindelse , Nyde den smukke musik, mens du tager et brusebad, med luksus LED-lys,LED-lampe er forbundet med levering af strøm til producere en stabil el, så den LED-lampe har en lang levetid, er Det dyse-lys lyser, vandet strømmer ud fra de glødende dyse, det er meget smukt og meget romantisk, crystal quartz-serien er vores nyudviklede produkt, Forskellige farver på krystal kvarts er ledsaget af ændring af LED-lys til at gøre dit skrivebord et 5-stjernet SPA-nydelse.Testet med 3bar vand, tryk, flow er: regn: 15L/M; vandfald: 15L/M ; Det var indlejret loftet, når vi installerer det, loftet åbning størrelse er 385*385mm.P ower spænding, der anvendes til brusehoved er 90~260VAC.

2. Beskrivelse af skjult brusebad panel:

Det er lavet af SUS304 og spejl færdig, størrelsen er 200x580mm, Indlejret dybde 80~90mm, med hylde og håndklædeholder.

3. Beskrivelse af ventilhuset:

Dette er en termostatisk ventil, er Det lavet af messing materiale, Sedal Spanien mærke patron , der er 4 outlet måder.

4. Beskrivelse af massage jets: 4 sæt massage jets, er Det lavet af messing og krom færdig, størrelsen er 50x50mm, du kan få behagelig brusebad for din krop.

5. Håndbruser : Det er praktisk, når du har brug for brusebad i hånden, Håndbruser er lavet af plast og krom færdig, og med Rustfrit stål bruserslange og messing holderen.

Minde:Fordi batteriet er en forurening produkt, kan det ikke sendes med express shipping,så vi ikke sende et par AAA7# batteriet i fjernbetjeningen, skal du købe dem på din side.

Betaling Vi accepterer spærrede og større kreditkort.

Forsendelse & betingelser, der Normalt forsendelsen kan arrangeres inden for 2 arbejdsdage(undtagen helligdage) efter modtagelse af betaling.Hvert element kan sendes når betaling er modtaget inden 17:00 hver dag( undtagen helligdage).Vi sender normalt ved FEDEX, eller nogle direkte linjer til nogle lande.Normalt leveringstid er 5-7 hverdage.Afsides områder har behov for ekstra forsendelses omkostninger.Vi skib i henhold til den adresse, der er på Brubainteractive.dk.Mail transittiden er bedste skøn, men kan ikke garanteres.For transit varierer.Køber er ansvarlig for returforsendelsen.

Kontakt os for transportskader, skal indberettes inden for 5 arbejdsdage, som produktet blev leveret.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os,vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.Vi vil besvare dine spørgsmål via for oplysninger på Brubainteractive.dk eller e-mail, hvis du gav os, kan du tjekke vores svar derfra.

Feedback, Vi beskrive elementer, så godt som vi kan.Hvis vi har overset noget, så lad os vide.Venligst e-mail mig før du forlader feedback, hvis du er utilfreds med din vare, så vi kan finde ud af det

Til internationale købere: importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.Dimensioner af det faktiske produkt være lidt anderledes fra vores beskrivelse på grund af brug af forskellige målemetoder.Varsel til Kunden fra Rusland: sørg for at du giver os dit FULDE NAVN, når du afgiver bestilling, ellers din parcle ikke kan leveres.Varsel til Kunden fra Bra: giv os dit CPF-NUMMER, når du afgiver bestilling.

Relevante Produkter

Tags:Skjult Brusebad, God Brusebad Højttalere, Kraftfulde Bærbare Bluetooth-højtaler Gratis Fragt, Bluetooth Højttaler Spotify, Loft Lampe Højttaler, Brusebad Systemer Vandfald, Loft Højttaler Til Hjemmet, Hjem Vandfald, Tin Opbevaring Hylde, Brusehovedet Højttaler.

Loft åbning størrelse 385*385mm
størrelsen af brusepanel 200*580mm
Funktion Thermostatic Faucets
Størrelsen passer med massage jet G1/2 intern tråd
LED er forbundet med strømforsyning Lang levetid af LED-lys
færdig af brusepanel spejl færdig
Spænding, der anvendes for brusehoved 90~260VAC
kassette mærket Sedal spanien termostatisk patron
materiale af massagedyser MESSING
Fordele ved brusehoved Crystal Quartz brusehoved
2 funktioner af bruser hoved regn & vandfald
Størrelse >400mm
Udseende af brusepanel med hylde og håndklædeholder
Koldt/Varmt Vand, Kontrol Type Auto-Termostat Kontrol
Type Fast Støtte Type
Funktion af bruser hoved LED loft bruser hoved
Model-Nummer KJ4201
Ventil Kerne Materiale Keramisk
vigtigste materiale af brusepanel SUS304 rustfrit stål
Antal Håndtag Dobbelt Håndtag
Elektrisk vandtæt rating IP67
Indlejret dybde af brusepanel 80~90mm
materiale af ventilhuset MESSING
størrelsen af bruser hoved 400*400 mm
vigtigste materiale af bruser hoved SUS304 rustfrit stål
Er Smart Enhed Ja
Vand Flow regn vandfald
funktioner af ventilhuset 4 outlet måder termostatisk 38 grader
Stik Størrelse G1/2"
Minimum vandtryk krav 0,3 MPA
færdig med brusehoved spejl færdig
størrelsen af massagedyser 50*50CM
LED lysende egenskaber Dyse Glød
færdig med massagedyser Krom overflade
Overflade Behandling Poleret
Overfladebehandling rustfrit stål
Mærke Relextime
Oprindelse KN(Oprindelse)
udførelsen af bruser hoved Bluetooth-forbindelse
Stil Moderne
funktioner af brusepanel skjult brusebad panel

Skriv en anmeldelse!

Crystal Quartz Bluetooth Musik, LED Loft brusehoved Vandfald Hane Termostatisk Skjult Mixer Brusebad Højttaler System hylde

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer