For Toyota RAV4 2016 2017 2018 co-pilot ABS krom cover Opbevaring trim Container midterkonsollen kopholder gear boks, armlæn 1stk

kr89.24

Status: På lager

b1138

1. Om Os

Vi har en Kina-baseret virksomhed lavet af auto tilbehør specialister og hobbyfolk, der har været produktion og fremstilling af auto dele og tilbehør til over 10 år.I den tid, vi har raffineret alle aspekter af vores virksomhed, fra oplevelse til produkt design.Vi har opbygget et solidt produkt, og har det omdømme og erfaring, for meget.Giv os en chance, og lad os sætte vores erfaring til at arbejde for dig.

2. Forsendelse

1) .Normalt bruger vi til Kina Post Air Mail til at sende dig produkter være gratis.Vi kan også sende dine produkter af EMS,DHL,Fedex,UPS, der er baseret på dine krav, og vi vil give dig den hurtige levering måde, men du skal betale ekstra shipping gebyr.

2) .Sørg for, at dine oplysninger er korrekte, såsom navn, adresse ,telefonnummer,Postnummer,ect.Vi vil sende dig r produkter i god tid og have en tracking nummer automatisk.Vi vil sende dig Tracking nummer via e-mail.Kontakt os, hvis du ikke har modtaget vores e-mail.Vi tilbyder også kombinerede shipping rabat.

3) .Hvis det er nødvendigt, kan du efterlade en besked for at fortælle os, hvor meget du gerne vil skrive på pakken.

3. Betaling

1) Vi accepterer Alipay , visa, bankoverførsel , West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage

4) andre spørgsmål, kan du se dette link , Måske det kan hjælpe dig.

4. Positive Tilbagemeldinger

1).Din Feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, bedes du venligst forlade positive tilbagemeldinger og Fem Stjerner.Vi vil gøre det samme for dig.

2).Hvis der er nogen problemer, er Du velkommen til at kontakte os, inden de forlader netural(3-stjernede) eller negative(1-2 stjerne) feedback, vi er altid klar til at løse dit problem.Tak!

5. Returnering /Refusion

1).Varer kan returneres inden 7 dage for kvalitet problemer (kunden er nødt til at tilbyde digitale foto til sælger for enhver klage for os at gøre undersøgelsen.) eller forkerte varer, men naturligvis vil vi kontrollere alt omhyggeligt, og bekræft det er i god stand, Hvis ingen spørgsmål, vil vi give dig den restitution, der snart efter at vi modtager varerne.

2).Hvis varen ikke er defekt, vil varen blive sendt tilbage til køber.Køber er ansvarlig for returportoen og for Fragt gebyrer og Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

3) Vi vil refundere DIG FULD VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Brubainteractive.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4) Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret

6. Garanti

1) 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2) Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

3) Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Brubainteractive.dk!

7. FAQ

Q: Kan jeg få rabat?

A: LANGENS vis altid den bedste pris, vi kan tilbyde, så køber af dig selv, vil du få den billigste pris.Hvis din ordre mængder, der er mere end 10pcs,bedes du kontakte os, før du betaler, måske kan vi hjælpe dig med at spare nogle omkostninger.(Den metode til at få en rabat til store ordre er: Lave en, for det første, skal du ikke betale med det samme, må efterlade en besked for at fortælle os, mængde og forsendelsesmetode du ønsker, vil vi ændre pris inden for 24 timer, så vær venlig at betale for ordren.)

Q: Er der nogen, der er dos og donts for ægte læder?

A:- Undgå vask

- Aviod brand

- At holde sig væk for regn og solskin

- Moistureproof og aviod insekt

- Aviod overvægt

- Aviod kontakt med skarpe genstande og kemikalier

Q: Hvad kan jeg gøre, når i lang tid gik, stadig gjorde de ikke få pakken?

A: 1).Denne situation altid skete med post office air mail, når du har fundet din pakke tracking oplysninger viser, at venstre HONG KONG, og ingen oplysninger på dit lokale posthus hjemmeside, din pakke nu er på vej til dit land, eller er nået frem til dit land, men kun fordi dit lokale posthus for travlt til at beskæftige sig med så mange pakker, skal du være tålmodig.

2).Når modtagelsen tid, mindre end 10 dage tilbage, og du stadig ikke få pakken, bedes du kontakte os, vil vi udvide modtagelsen tid for dig og prøve at hjælpe med at finde årsagen til forsinkelsen og forsøge at løse.Når nogen nyhed, vi vil lade dig vide i tide.

Q: Hvordan kan jeg spore min pakke, når den er afsendt?

A: Vi oprigtigt opfordre dig til at spore denne parcel med dit tracking nummer via dette link http://global.cainiao.com/ (For Brubainteractive.dk Standard Shipping kun) eller www.17track.net/en (såsom e-Pakke, Kina Post, D

Tags:Chrome Vios, Armlæn Box, Armlæn Sæde, Rav4 Reservedele, Glc 45, Armlæn Auto, Armlæn Dække, Armlæn Central, Armlæn Opbevaring, Rav4.

Mærke Xodouhi
År 2016 2017 2018
Element Vægt 0.21kg
Item Længde 1cm
Materiale Type ABS Chrome
Item Højde 1cm
Model Navn YNU501
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001
Element Type Interiør Lister
Item Bredde 1cm

Skriv en anmeldelse!

For Toyota RAV4 2016 2017 2018 co-pilot ABS krom cover Opbevaring trim Container midterkonsollen kopholder gear boks, armlæn 1stk

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer