Trådløs fjernbetjening iført æg springe vibrator kvindelige masturbator vibration for kvindelige onani eller forspil

kr211.51

Status: På lager

b1111

Der henvises i den størrelse før din plads for!

Specifikationer:

Farve blå, pink Materiale ABS+ silica gel Størrelse 90 * 35 * 25 mm Støj

Funktioner:

1. Sutten klasse flydende silica gel materiale, der er vedtaget, og som er lugtfri og nem at rengøre, og kan anvendes sikkert i kroppen. 2. Usynlige iført, multi-frekvens vibration. 3 trådløse fjernbetjening, fjernbetjening kan også vibrationer, 10 meter trådløs fjernbetjening. 4. Dobbelt motor vibrationer af 9 frekvens, 9 fornøjelse tilstande til at køre med lethed. 5. Integreret selvklæbende belægning, dybt vandtæt, nem rengøring og mere sanitære. 6. Vedtage multi-lag dobbelt isolation teknologi til at reducere motorstøj og holde private og tavs. 7. Intelligent opladning, holdbar levetid for batteriet, USB-bærbare opladning, praktisk og konkret.

Tips :

1. Tillad lille afvigelse for farve og måling, tak! 2. For at holde din sundhed ,skal Du vaske det, før og efter du bruger det. 3. Opbevares på et køligt,tørt sted,uden for børns rækkevidde.opløsning reaktion. 4. Anbefales at bruge vand-baserede smøremidler kun, silikone-baserede glidecremer, vil medføre, at 5. Dit privatliv er den største importancto os.Vi lover at sende dine produkter i hemmelighed tilstand, emballagen uden billeder og ord om sex.

Bemærk:

1.Worldwide shipping(bortset fra visse lande). 2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3.Du bedes venligst bekræfte den adresse, før din betaling .Vi kan ikke tilbyde refusion, hvis levering af oplysninger, er forkert.vær hensynsfuld. 4.De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5.Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6.Hvis pakken kommer ikke til tiden ,skal du forbinde os med at udvide eller tilbagebetaling. 7.Voksen-produkter er personlige produkter, og kan ikke returneres efter udpakning. 8.Selv om det er usandsynligt, nogle forsendelser vil kræve, at kunden betaler en import skat til deres lands skikke-kontor for at få deres pakke leveret.Import-skatter er ikke inkluderet i vores pris, og de skal betales af køber.

Q&A:

Q: Produktet samme som billedet?A: Alle billeder er taget i form, men på grund af den lille afvigelse af farve i løbet af processen med at vise, skydning og billede behandling, den farve skal være fremherskende i art.Q: Hvad er materialet?A: Alle vores produkter er lavet af sikker og kvalificeret materialer.Q: Diskret pakke?A: Diskret pakke til at beskytte dit privatliv.Q: Kan jeg se reall foto?A: Hvis du ønsker at se originale fotos, så kontakt os.

Tags:Lenovo Z580 Skruer, Z580 Køling, Lenovo Z580 Vga, Lenovo Z580, Lenovo Z580 Afgift, Nøgler Lenovo Z580, Lenovo Z580 Tilbage, Lenovo Z580 Dele, Lenovo Z580 Broadcom, Lenovo Z585.

Råvare Kvaliteten Certificering 3C
Opladning Mode Opladning Mode
Type Bullet
Vandtæt Ydeevne Dybt vandtæt
Seksuelt Suggestive No
Materiale ABS+ silica gel
Sjofelt Billede No
Vibrationsfrekvens 10 frekvens konvertering
Model-Nummer FB80-1
Oprindelse KN(Oprindelse)
Størrelse 90 * 35 * 25 mm
Element Type Vibratorer
Kontrol Type electric/fjernbetjening
Farve Blå, Pink
Støj 40db

Skriv en anmeldelse!

Trådløs fjernbetjening iført æg springe vibrator kvindelige masturbator vibration for kvindelige onani eller forspil

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer