Luftfart Tilfælde Værktøjskasse Trække trykfjeder Skifte Låsen Fange Klemme 2.5" 10STK

kr140.32

Status: På lager

b1106

Specifikation: produktnavn Skifte Låsen Materiale Metal Farve Sølv Tone Samlede Størrelse (Strejke i prisen) 6,5 x 3,5 x 1 cm / 2.5" x 1.4" x 0.4" (L*b*T) Montering Hul Diameter 3mm / 0.12" Hul Afstand (Center til Center) 17mm / 0.7" Vægt 366g Pakke Indhold 10stk x Toggle Lås

Beskrivelse: Lige Loop Fangster Skifte Låsene, med monteringshuller.Høj styrke fange og slå.Økonomisk og kompakt størrelse.Træk op evne, ingen sekundær lås.Spring fyldt med fremragende spænding, der er nem at installere.

Om Forsendelse

1)WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2) Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol.

3) Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4) Alle vores produkter er den genstand, fotografier, vær forvisset om køb.Men de viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5)SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6) Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7) på Grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Varme Tips

1)Hvis du ønsker at købe ind i store mængder, pls kontakt leverandøren.

2)prøv at give så detaljerede oplysninger som muligt til den adresse,som postnummer,fastnettelefon og mobiltelefon-nummer.

3), Da forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer, at stilen er den samme som vist på billederne.

4)Hvis russiske Føderation kunde, pls give dit fulde navn til os, andet måske kunne du ikke fået varerne.

Om Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Vi håber du vil give os en evaluering af den objektive sandhed.Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags:Spænde Låsen, Fange Lås, Værktøjskasse Låse Og Låse, Trække Lås, Dmx Stik, Låsen For At Låse, Låsen Værktøjskasse, Lås, Klemme Døren, 5 Pin Dmx.

DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Model-Nummer 108

Skriv en anmeldelse!

Luftfart Tilfælde Værktøjskasse Trække trykfjeder Skifte Låsen Fange Klemme 2.5" 10STK

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer