Auto gulvmåtter Til Mercedes-Benz W176 A45 A180 A200 2011-2017 Fod Tæpper Trin Mat vandtæt læder Wire spole 2 Lag

kr689.37

Status: På lager

b100316

Materiale :ISO9001 Høj Kvalitet, Helt Ny vandtæt læder Wire spole 2 Lag .

Produkt Kvalitet :Vælg Vores Produkter 6 Slags Fordele.

1. Miljøbeskyttelse af læder materialer.

2. Gennem Formen Producere.Størrelse 100% Fit Installation.

3. Holdbare slid i 5 år.

4. Vandtæt og nem at rengøre.

5. Ikke hindre speeder og bremse.

6. Modstandsdygtighed over for høje temperaturer af sne og is, Brandsikker

Manuel og Automatisk Drift Bil gulvmåtter er Samme Størrelse, kan Du være Forvisset om Køb!

Gulvmåtter Farve : En .B .C .D .E .F.

PAKNING: 1 Sæt ( Venstre kørsel gulvmåtter ) .

Produkt Vægt : Ca 7-8 KG .

Oprindelsessted:Guangzhou,Kina.

1 .Bemærk; Når du køber, skal du angive Din bil modeller og År , Farve: ( A / B / C / D / E / F ) tak!Såsom : BMW 528i 2017 Color: En

2. Manuel Drift-System og Automatisk Drift Auto gulvmåtter Størrelsen er den Samme, Vil Ikke have Nogen Problemer med Installation, kan Du være Sikker på At Købe!

3. Følgende bilmærker(forskellige modeller og år af bilen) vi har produkter, forarbejdning og salg.Vi er professionelle produktion fabrikken!

Billeder til andre modeller installation effekt, du kan være sikker køb!Vi garanterer, at vores produkt er egnet til din bil til at installere og perfekte effekt!Hvis produktet er ikke egnet til installation.Vi vil en fuld refundering!

En

B

C

D

E

F

Meget enkel manuel installation ! ! ! ! !

---- Om Told --------------------------------------------------------------------

I de fleste tilfælde, at køberen skal ikke betale told.Vi vil erklære det som en gave og en lavere værdi for at undgå skat.Men nogle gange, i nogle lande, tolderen kan være strenge.vi er ikke ansvarlige for eventuelle told gebyr, Bedes du tjekke fællesskabets politik på dit eget sted, som Brasilien,Polen,italien.

Hvis du har brug for til at erklære reelle værdi på parcle, bedes du fortælle os, at med henblik på meddelelse,e-mail eller trademanager.

----Omkring betaling -------------------------------------------------------------------- 1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage. ----Omkring forsendelse -------------------------------------------------------------------

1. Worldwide shipping.Worldwide shipping af EMS,E-EMS,DHL,FedEx, Kina post, og osv.( Bortset fra nogle lande og APO/FPO ) .

2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.pakken vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage.

3. Inden betaling, check venligst din leveringsadresse og andre krav til varen.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.Hvis Ordren Adresse / Tlf / Postnummer / Adressat, Enhver fejltagelse, - Pakken er ude af stand til at blive modtaget.Vi Påtager os intet Ansvar for, Tak !

4. Service Transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.Om leveringstiden, vi ikke kan styre perfekt, vil hjælpe dig med at spore den, indtil du modtager og forsyne dig med tracking nummer.Hvis pakken ikke er kommet frem inden for forventet tid, så kontakt os og vi vil give dig en tilfreds svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

5. Om levering måde og pris, se venligst den løsning i vælger fragt metode !

---- Tilbagevenden&refusion -------------------------------------------------------------------- 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og Vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Der er ingen undtagelser!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Hvis de varer, beskadiget eller går tabt på shipping måde, vil vi returnere pengene til dig, eller sende det til dig igen.

4. Vi vil refundere din fulde vindende budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, Når både Køber og Sælger annullere transaktionen fra Brubainteractive.dk.eller, du kan vælge at få en erstatning.

5. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Du må ikke åbne tvist eller forlade den negative feedback, uden at tale til os, vil vi svare og løse det problem, du har, så snart det er muligt, at holde kommunikation er værdsat.

---- Om-garanti -------------------------------------------------------------------- 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Vi må ikke reparere eller erstatte det EMS med en udløbet garanti.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Brubainteractive.dk! ---- Om feedback --------------------------------------------------------------------

Tags:Døren W204, A45, Spoiler Til C200, W204 C, C180 W204, Glk, Amg W176, Klasse W176, W246, W204 Hjul.

Materiale Type Pu
Element Vægt 7-8 kg
Item Højde *
Gulvmåtter Type Wire Mat
Gulvmåtter Farve En . B . C . D . E . F
Item Bredde *
Model Navn JIOYNG gulvmåtter - 05
Element Type Måtter & Tæpper
For Køretøj, Der Mærker/Modeller Mercedes-Benz
Størrelse Through The Mould Produce. Size 100% Fit Installation
Product Quantity 1 Sæt ( Venstre kørsel gulvmåtter )
Mærkat Placering automotive interiør
Type Mærkat Gulvmåtter
Emne Diameter *
Mærke LVZHIQI
Item Længde *
Fyld Syntetisk Fiber
Materiale Høj Kvalitet, Helt Ny vandtæt læder Wire spole 2 Lag
Oprindelsessted Guangzhou,kina
Specielle Funktioner Automotive-Interiør og en Indendørs Sundhed

Skriv en anmeldelse!

Auto gulvmåtter Til Mercedes-Benz W176 A45 A180 A200 2011-2017 Fod Tæpper Trin Mat vandtæt læder Wire spole 2 Lag

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer