3D animationer

Om det er som effekt i VR film, augmented reality eller som en infoboks i 360 video kan 3D animationer skabe ekstra stemning og liv og herved bringe en historie eller undervisningen tættere på brugeren.

Hvad er 3D animationer?

3D animationer er kunsten at bruge bevægelse til at bringe karakterer, køretøjer, rekvisitter og mere til livs inden for film, spil, apps, og TV-programmer. De dertil designede softwareprogrammer eksporterer billedsekvenser på en måde, der giver publikum opfattelsen af, at billederne bevæger sig. Der findes en masse forskellige programmer der rangerer fra de meget dyre og avancerede til de billige og enkle.

3d-animation

Hvorfor benytte 3D animationer?

Undervisningsanimationer kan tilpasses næsten ethvert emne for at forbedre elevernes fokus og indlæring. For eksempel kan 3D-animationer benyttes af en historielærer for at vise, hvordan forskellige folkegrupper har rejst rundt i verden gennem tidens løb. En matematiklærer kan også bruge 3D-animation til at vise, hvordan de forskellige principper som eleverne lærer i geometri, ser ud, når de anvendes i det virkelige liv. Der er, med andre ord, ingen grænser for hvad man kan med 3D-animationer.

Eksempel på en 3D animation

Økolariet i Vejle tilbyder udstillinger der sætter fokus på hvordan vi sammen kan skabe en bæredygtig fremtid. The “Journey of Energy” er et eksempel på hvordan 360 video og 3D animationer sammen kan skabe en historie om energiens vej fra naturen til forbrugeren. 

ANDRE SERVICES

 

Web VR

Web VR

Med Web VR behøver du ikke briller. Det fungere som en hjemmeside forskellen er at du kan 

Virtual reality

Virtual Reality

Til forskel fra at se på en TV- eller computerskærm kan du med de VR-briller leve dig ind i et virtuelt univers. 

Augmented reality

Augmented reality

Du er nok allerede augmented reality på SnapChat eller Facebook Messenger

Interaktive udstillinger

Interaktive udstillinger

Museer og gallerier skal være engagerende, og følge med den moderne teknologis udvikling

360 Video

360 video og billeder for alvor fundet sin vej til alverdens sociale medier og hjemmesider

Interesseret i at høre mere

om storytelling og virtuel undervisning med moderne teknologier?